ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ...Το όραμα του Αεροδρομίου της Πελοποννήσου άρχισε να υλοποιείται

Πρόκειται για μια απόφαση στρατηγικής σημασίας για την Πελοπόννησο, καθώς τοποθετεί την Περιφέρεια σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά τόσο στον Τουρισμό

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) χαιρετίζει την υπογραφή της ΚΥΑ για την ενεργοποίηση Πολιτικών Πτήσεων στο Αεροδρόμιο της Τρίπολης από το 2015. 
Πρόκειται για μια απόφαση στρατηγικής σημασίας για την Πελοπόννησο, καθώς τοποθετεί  την Περιφέρεια σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά τόσο στον Τουρισμό όσο και εν γένει στις  Εμπορικές δραστηριότητες ενώ παράλληλα θα τονώσει σημαντικά το επενδυτικό  ενδιαφέρον στην περιοχή και την εξωστρέφεια.

Τo Αεροδρόμιο της Τριπόλεως θα αποτελέσει ορόσημο για την ανάπτυξη του Τουρισμού στην Πελοπόννησο με πολλαπλά οφέλη. Θα καταστήσει την Περιφέρεια έναν ανταγωνιστικό προορισμό με χαμηλού κόστους αεροπορικά εισιτήρια. Μέσω της λειτουργίας του θα αυξηθεί σημαντικά η εισροή των επισκεπτών στην Περιφέρεια γεγονός που θα ωθήσει σε επενδύσεις για την βελτιστοποίηση των υπαρχουσών τουριστικών  υποδομών της και σε προσέλκυση νέων κεφαλαίων για την δημιουργία νέων.

Επιπλέον, θα συμβάλει καθοριστικά στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που θα προκύψουν άμεσα με την προετοιμασία της εγκατάστασης και την εκκίνηση της λειτουργίας του αλλά κυρίως ως αποτέλεσμα της επερχόμενης τουριστικής ανάπτυξης. 
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) συγχαίρει την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους αρμόδιους Υπουργούς για τις ενέργειές τους και θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση του οράματος του Αεροδρομίου της Πελοποννήσου.

ΚΟΡΥΦΗ