ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Το Λουτράκι βιώνει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ

Υπάλληλοι της μεταφορικής που πραγματοποίησαν την κατάσχεση στο Spa Λουτρακίου ανάγκαζαν κόσμο που εκείνη την ώρα απολάμβανε το μασάζ του να σηκωθεί από το κρεβάτι για να το πάρουν! Το Λουτράκι διασύρεται ξανά και ξανά τον τελευταίο καιρό και όλοι αναρωτούνται πλέον που είναι ο πάτος!!

Τον τελευταίο καιρό το Λουτράκι φαίνεται να βιώνει τον έσχατο εξευτελισμό και σε κάθε επίπεδο. Η φήμη της περιοχής αμαυρώνεται όλο και περισσότερο καθώς περνά ο καιρός.

Πρόσφατα, εργολάβος της περιοχής άρχισε να μοιράζει φωτοτυπίες από καταθέσεις χρημάτων που ο ίδιος είχε κάνει σε λογαριασμούς τριών προσώπων, μεταξύ των οποίων και του δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη. (Δείτε στο βίνετο μετά το 6')

Η συνολική αξία των καταθέσεων, σύμφωνα με τα ποσά που αναγράφονται στις φωτοτυπίες που μοίρασε ο εργολάβος κ. Γιώργος Βλάχος ανέρχονται σε 54.000 ευρώ και αφορούν την τριετία 2007, 2008, 2009 όταν δήμαρχος ήταν και πάλι ο κ. Γκιώνης.

Ο εργολάβος κ. Γιώργος Βλάχος ο οποίος είχε αναλάβει την κατασκευή του spa Λουτρακίου ισχυρίζεται πως ο Δήμος Λουτρακίου του χρωστάει χρήματα, από έργα, άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Χρήματα τα οποία όπως ο ίδιος ισχυρίζεται δεν τα έχει πάρει. Τα χρήματα που φέρεται να έχει καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Δημάρχου Λουτρακίου είναι ποσά τα οποία έδωσε ο κ. Βλάχος, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, με σκοπό να αναλάβει την εργολαβία της ανακατασκευής του Spa.

Τα χρήματα αυτά τα κατέθεσε το 2007, το 2008 και το 2009. Η κατάθεση που έκανε στον νυν δήμαρχο κ. Γκιώνη έγινε, σύμφωνα με τη φωτοτυπία του καταθετηρίου που μοίρασε ο εργολάβος, το 2008, και ήταν ύψους 15.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο κ. Γκιώνης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι το θέμα έχουν αναλάβει οι νομικοί του. Μετά άλλαξε γνώμη και εξήγησε ότι τα χρήματα αυτά αφορούσαν μεν τον ίδιο και την οικογένεια του (δείτε στο βίντεο μετά το 2'32'') αλλά όχι ως πολιτικό πρόσωπο


Στη συνέχεια ακούσαμε από τον εργολάβο ότι η Τουριστική Λουτρακίου χρεώνεται κάθε μέρα, κάθε βράδυ που τελειώνει 12 η ώρα που κλείνει το χρέος της Τουριστικής αυξάνεται 3.000 ευρώ (https://geraniablog.blogspot.com/2019/10/spa-12-3000-video.html) και στο βίντεο
 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Γ. Γκιώνης εμφανίστηκε να λέει "Ο ένας λογαριασμός είναι συγγενικού μου προσώπου που έχει φύγει από τη ζωή. Ανεξάρτητα αν στο λογαριασμό φαίνεται άλλος γιατί ήταν το πρώτο όνομα στο συγκεκριμένο λογαριασμό".

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

όπως μας ενημέρωσε το loutraki365.gr πραγματοποιήθηκε κατάσχεση στο Spa Λουτρακίου μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της μεταφορικής ανάγκαζαν κόσμο που εκείνη την ώρα απολάμβανε το μασάζ του να σηκωθεί από το κρεβάτι για να το πάρουν!!!

Το Λουτράκι διασύρεται ξανά και ξανά τον τελευταίο καιρό και όλοι αναρωτούνται πλέον που είναι ο πάτος!!

ΚΟΡΥΦΗ