ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Το δημοτικό πάρκινγκ στα Τρίκαλα και το σάρωθρο της Περιφέρειας στην ατζέντα του Δήμου Ξυλοκάστρου

Σε λίγες ημέρες θα δοθεί προς χρήση ο χώρος που όρισε ο δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για δημοτικό πάρκινγκ, στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ο δήμαρχος με άλλη ανάρτησή του ενημέρωσε πως το σάρωθρο της Περιφέρειας επιστράφηκε και πάλι στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Σε λίγες ημέρες θα δοθεί προς χρήση  ο χώρος που όρισε ο δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για δημοτικό πάρκινγκ, στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ο Δήμαρχος Βλάσσης Τσιώτος με δυο αναρτήσεις του στο Facebook τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ο ίδιος σημείωσε

«Ο χειμερινός τουριστικός προορισμός των Τρικάλων αποτελεί αυτή την στιγμή την ναυαρχίδα του τουριστικού δυναμικού του Δήμου μας Η ανάπτυξη των Τρικάλων βασίστηκε μέχρι σήμερα σε αξιόλογες ιδιωτικές επενδύσεις και πρωτοβουλίες. Δυστυχώς η απουσία των αντίστοιχων δημόσιων επενδύσεων αποτελεί πλέον τροχοπέδη στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.
 

Αναγνωρίζοντας ότι η έλλειψη θέσεων στάθμευσης δρα ανασταλτικά στη γενικότερη λειτουργία του σημαντικότατου αυτού τουριστικού προορισμού, δίνουμε σε λίγες μέρες σε χρήση έναν ακόμη χώρο στάθμευσης, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρατηρούνται την περίοδο αιχμής.

Επόμενος βασικός μας στόχος για την περιοχή είναι η επίσπευση πραγματοποίησης του έργου βελτίωσης του βασικού οδικού άξονα Ξυλοκάστρου-Τρικάλων, ενός έργου το οποίο έχει προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου καιθα δώσει στον ορεινό αυτόν τουριστικό προορισμό την οδική πρόσβαση που του αρμόζει…»

Ο δήμαρχος με άλλη ανάρτησή του ενημέρωσε πως το σάρωθρο της Περιφέρειας επιστράφηκε και πάλι στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

“Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Γκιολή οι οποίοι κατανόησαν και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου μας, παραχωρώντας μας το απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της καθαριότητας μηχάνημα“, σημειώνει ο δήμαρχος Βλάσσης Τσιώτος.

Για το ίδιο θέμα και ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Αποστολόπουλος, με δική του ανάρτηση σημείωσε "Το σάρωθρο ήρθε και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια που κάνουμε για καθαρότερο Δήμο. Για αυτό σε ευχαριστούμε πολύ φίλε Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Γκιολή!"

ΚΟΡΥΦΗ