ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά -

Πάτρα: Πήγαν με την νεκροφόρα και το νεκρό για τσίπουρα

Σκηνές βγαλμένες από ταινία με έντονα στοιχεία «μπλακ χιούμορ» εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας

Σκηνές βγαλμένες από ταινία με έντονα στοιχεία «μπλακ χιούμορ» εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας. Πρωταγωνιστές ο οδηγός και ο συνοδηγός νεκροφόρας, η οποία ανήκει σε πολύ γνωστό γραφείο τελετών της Πάτρας, στο πίσω μέρος της οποίας υπήρχε και η σωρός εκλιπόντος. 

Οδηγός και συνοδηγός με όλη τους την άνεση, πάρκαραν τη νεκροφόρα με το νεκρό στη διασταύρωση που υπάρχει ο φωτεινός σηματοδότης των συνόρων - στο ύψος του ΚΕΤΧ - και κατευθύνθηκαν σε γνωστό καφενείο - ουζερί , όπου εν πλήρη ευθυμία «πλακώθηκαν» στα τσίπουρα. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής για περισσότερο από μισή ώρα, στη συνοικία των Συνόρων το σταυροκόπημα πεζών και οδηγών πήγε σύννεφο.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι εκθέτουν κατ' αυτό το τρόπο την επιχείρηση από την οποία αμείβονται προκειμένου να προσφέρουν έστω και κατ' επίφαση «τεθλιμμένες υπηρεσίες» αλλά πολύ περισσότερο με την ασέβεια που κυριολεκτικά απροσχημάτιστα επιδεικνύουν και οι δυο στο πρόσωπο τόσο του ίδιου του νεκρού όσο και της οικογένειάς του.

ΠΗΓΗ: dete.gr

ΚΟΡΥΦΗ