ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

N. Σταυρέλης “Που πηγε το 1.5εκ για την ψηφιακή σύγκλιση;” - B. Μπαλάφας “Πού ήσασταν εσείς τότε;”

Ο κ. Σταυρέλης ζητά να μάθει από το Δήμο τι απέγινε τελικά και τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής. Στον κ. Σταυρέλη απάντησε με ανάρτησή του ο κ. Β. Μπαλάφας σημειώνοντας με νόημα "πως είναι να "πέφτεις από τα σύννεφα" 7 χρόνια μετά".

Την απορία του σχετικά με την κατάληξη και την αξιοποίηση των πόρων ύψους 1,5 εκ. ευρώ για ψηφιακές τεχνολογίες (Wifi, συσκευές για αστυνομικούς κλπ) και το δίκτυο οπτικών ινών μέσα από την "Ψηφιακή Σύγκλιση" (2007-2010) κατέθεσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Νίκος Σταυρέλης, πρώην Πρέοδρος του Δ.Σ. Κορινθίων και νυν επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Ο κ. Σταυρέλης ζητά να μάθει από το Δήμο τι απέγινε τελικά και τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Στον κ. Σταυρέλη απάντησε με ανάρτησή του ο κ. Β. Μπαλάφας (υποψήφιος με την "Συμμαχία Πολιτών" του Δημάρχου κ. Νανόπουλου) σημειώνοντας με νόημα "πως είναι να "πέφτεις από τα σύννεφα" 7 χρόνια μετά".

"Πού ήσασταν εσείς εκείνη την εποχή που έβγαζα στις κάμερες αυτά τα ντοκουμέντα; Δεν ήσασταν εκεί ; Δεν ακούγατε ;"

"Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως είναι να "πέφτεις από τα σύννεφα" 7 χρόνια μετά ...

Αγαπητέ Νίκος Σταυρέλης υπάρχουν τουλάχιστον 3 εκπομπές με τον Thimios Tsarmpos από το 2012 και προεκλογικά το 2014 που με έγγραφα παρουσιάζω αυτό το θέμα αναλυτικά και δεν είναι μόνο αυτά τα λεφτά. Είναι και άλλα και είναι πολλά και τα ξέρετε.

Αναρωτιέμαι καλοπροαίρετα όμως, πού ήσασταν εσείς εκείνη την εποχή που έβγαζα στις κάμερες αυτά τα ντοκουμέντα και ο κ. Πνευματικός αντί να απαντά με ξεφτίλιζε σε τηλεοπτικούς του μονολόγους, έβαζε τα "σκυλιά" του να αλυχτάνε στα κανάλια και χρησιμοποιούσε εκβιαστικές μεθόδους σε Υπηρεσίες ;

Δεν ήσασταν εκεί ; Δεν ακούγατε ; Γιατί δεν έρχεστε να σας δώσω τα ντοκουμέντα για να μάθετε και ίσως να σκεφτείτε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης λίγο ...

Ακολουθεί το βίντεο και οι διάλογοι

 

 

Με πληροφορίες από το ekorinthos.gr
ΚΟΡΥΦΗ