ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά -

“Δίνουμε μάχη για να γίνουν οι φυλακές στην Αρκαδία” λέει ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης

Επισήμανε ότι έχει υποβληθεί φάκελος, ο οποίος θεωρήθηκε από την αρμόδια επιτροπή, η οποία και απεφάνθη υπέρ και δη ομόφωνα για τη θέση στο Πάπαρι, ενώ ο κος Λυκουρέντζος έκανε επερώτηση στη Βουλή για το ίδιο θέμα

Σε συνέντευξη τύπου, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Κώστας Κατσαφάνας, τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα των φυλακών, το οποίο έχει αποτελέσει  φλέγον ζήτημα όχι μόνο για την Αρκαδία αλλά και για τη Μεσσηνία.

Αναλυτικά, επισήμανε ότι έχει υποβληθεί φάκελος, ο οποίος θεωρήθηκε από την αρμόδια επιτροπή, η οποία και απεφάνθη υπέρ και δη ομόφωνα για τη θέση στο Πάπαρι, ενώ ο κος Λυκουρέντζος έκανε επερώτηση στη Βουλή για το ίδιο θέμα, κάτι το οποίο τονίζει περαιτέρω τη σημασία του. 

Οι άλλοι φάκελοι έχουν απορριφθεί, καθώς ο εν λόγω φάκελος είναι ο πληρέστερος που μέχρι στιγμής έχει κατατεθεί.

Υπάρχουν μάχες επισημαίνει, που γίνονται με τους Μεσσήνιους, ενώ τονίζει ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να το κυνηγήσουμε όλοι σε συνεργασία με όλους τους φορείς, καθώς αυτή η ενέργεια του να φτιαχτούν οι φυλακές στο χωριό Πάπαρι, θα αποφέρει πολλά κέρδη  στην περιοχή και ευρύτερα της Τρίπολης.

Τονίζει τέλος, ότι δεν μπορεί να ανατραπεί μία φιλοσοφία ολόκληρη γύρω από ένα φάκελο, επειδή ο πρωθυπουργός της Χώρας, Αντώνης Σαμαράς κατάγεται από τη Μεσσηνία.

http://www.arcadiaportal.gr/

ΚΟΡΥΦΗ