ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ξεκίνησαν τα έργα στους δρόμους της Νεράτζας και του Βέλου

Τα έργα ασφαλτόστρωσης και επούλωσης λάκκων ξεκίνησε ο Δήμος Βέλου-Βόχας στους δρόμους της Νεράτζας και του Βέλου

Τα έργα ασφαλτόστρωσης και επούλωσης λάκκων ξεκίνησε ο Δήμος Βέλου-Βόχας στους δρόμους της Νεράτζας και του Βέλου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος σημειώνει ότι σήμερα Τετάρτη ήταν η πρώτη ημέρα εργασιών ασφαλτόστρωσης της οδού Αγίας Μαρίνας στο Βέλο., για την αντιμετώπιση καθιζήσεων και λοιπών βλαβών, από την διασταύρωση της Αγ. Μαρίνας με την Π.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών έως το ύψος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας.

Το έργο θα εκτελεστεί τμηματικά και η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακόπτεται μέχρι την αποπεράτωση όλων των εργασιών που προβλέπονται, ενώ τα οχήματα θα κινούνται από έτερες δημοτικές οδούς και γι' αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Εχθές, ο Δήμος ενημέρωσε ότι ξεκίνησε το έργο επούλωσης λάκκων έτους 2019 από την κοινότητα Νεράντζας. Προβλέπονται εργασίες επούλωσης λάκκων και τομών του οδοστρώματος από εργασίες συντήρησης του δικτύου ύδρευσης στους δρόμους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου

ΒΕΛΟ

ΝΕΡΑΤΖΑ

ΚΟΡΥΦΗ