ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - LIFESTYLE - ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση φωτογραφίζεται με μπικίνι στο Λουτράκι

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πήγε στο Λουτράκι να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό άκρως ευτυχισμένη

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες της από την παραλία στο προφίλ της στο Instagram και το Facebook και σημείωσε πώς σαν το καλοκαίρι δεν υπάρχει! Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πήγε στο Λουτράκι να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό άκρως ευτυχισμένη.

«Σαν το καλοκαίρι δεν υπάρχει!!!Θέλω να κάνω μακροβούτια, να είμαι όλη μέρα ξυπόλυτη με το μαγιό και τ' αλάτια, να τρώω παγωτά και να αισθάνομαι αυτή την ανεμελιά που μόνο αυτή η εποχή σου προσφέρει απλόχερα!!!» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας πως δεν έχει χρησιμοποιήσει κανένα φίλτρο.

[H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου]

Στα 52 της χρόνια, η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ισορροπημένες φάσεις της ζωής της. Οι φωτογραφίες της ενθουσίασαν τους θαυμαστές της, οι οποίοι την αποθέωσαν όχι μόνο για την καλλίγραμμη σιλουέτα της αλλά και για την παιδικότητα που έβγαλε μέσα από τις φωτογραφίες της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι λάτρης των social media και μάλιστα του Instagram. Συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της. Αυτή την φορά τους ενημέρωσε πώς πρόσφατα έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα.

ΚΟΡΥΦΗ