ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Φωτογραφία με τους δράστες της αιματηρής ληστείας στους Αγ. Θεόδωρους (video)

Τελευταία εξέλιξη αποτελεί μια φωτογραφία που δημοσίευσε το Open, όπου καταγράφεται ένα καρέ που ίσως απεικονίζει τον έναν εκ των δραστών, μέσα στο ασημί αυτοκίνητο. Η φωτογραφία προέρχεται από κάμερα ασφαλείας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στους Αγίους Θεοδώρους από τον φρικτό θάνατο που βρήκε μία ηλικιωμένη από ληστές.

Η 72χρονη τους κυνήγησε μέχρι το δρόμο έπειτα από τη ληστεία, όμως αυτοί τη χτύπησαν με το αυτοκίνητο και πέρασαν από πάνω της, προκαλώντας της ακαριαίο θάνατο. Ο ιατροδικαστής απέδωσε τα αίτια σε κακώσεις στον θώρακα και τον αυχένα.

Ο σύζυγος της ηλικιωμένης συγκλονίζεις μιλώντας στην κάμερα του Alpha για τη γυναίκα του και το πώς έγινε το έγκλημα: «Ήμασταν 55 χρόνια μαζί, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Τη σκότωσαν για μια καδένα 500 ευρώ. Ας την έπαιρναν και ας έφευγαν, έπρεπε να τη σκοτώσουν; Αν τους προλάβαινε πριν μπουν στο αμάξι, θα τους κατάφερνε, ήταν πολύ δυναμική«.

Τελευταία εξέλιξη αποτελεί μια φωτογραφία που δημοσίευσε το Open, όπου καταγράφεται ένα καρέ που ίσως απεικονίζει τον έναν εκ των δραστών, μέσα στο ασημί αυτοκίνητο. Η φωτογραφία προέρχεται από κάμερα ασφαλείας.

Οι ληστές είχαν μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης με σκοπό να τη ληστέψουν. Πλησίασαν το σπίτι της ηλικιωμένης περίπου στις 11:00 το πρωί με ένα λευκό όχημα. Τη φώναξαν με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τη ρωτήσουν κάτι. Η 77χρονη γυναίκα έκανε το λάθος να βγει και τότε επιχείρησαν να της αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό.

Εκείνη, όμως, αντιστάθηκε και οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Αστυνομία. Μάλιστα, οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Μιλώντας στο Star, ο γιος της 77χρονης περιέγραψε πώς οι ληστές πάτησαν με το αυτοκίνητο τη μητέρα του: «Ήρθανε σε πάλη και την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτυπήσανε μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε Γιώργο, εμένα, βγήκα με τις πατερίτσες και μέχρι να φτάσω με τον πατέρα μου στα μισά της διαδρομής, η μάνα μου είχε φύγει. Εγώ την είδα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό της».

https://neaselida.gr

ΚΟΡΥΦΗ