ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Έρχεται το δημαρχείο Βέλου-Βόχας μαζί αγροτική οδοποιία και 750.000€ για το γήπεδο του Βέλου

Ο Δήμαρχος είπε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολύ θετικά αποτελέσματα για το έργο του δημαρχείου, τα οποία είναι προϊόντα δουλειάς τεσσάρων ετών, επίσης σημείωσε ότι υπάρχει θετική εξέλιξη και για το έργο των 700.000€ για αγροτική οδοποιία αλλά και ότι έχουν εγκριθεί 750.000€ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το γήπεδο του Βέλου.

Για ευχάριστα νέα ενημέρωσε το σώμα, ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος στη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης. Είπε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολύ θετικά αποτελέσματα για το έργο του δημαρχείου, τα οποία είναι προϊόντα δουλειάς τεσσάρων ετών, επίσης σημείωσε ότι υπάρχει θετική εξέλιξη και για το έργο των 700.000€ για αγροτική οδοποιία αλλά και ότι έχουν εγκριθεί 750.000€ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το γήπεδο του Βέλου.

Θυμίζουμε ότι το έργο αποπεράτωσης του δημαρχιακού κτηρίου στο Ζευγολατιό έχει κατατεθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» από τις αρχές του έτους, είναι ύψους 3.000.000€ και αναμένεται να ενταχθεί σε χρηματοδότηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του και θα αποδοθεί σε χρήση.

Τα πολλαπλά οφέλη από την ύπαρξη ενός σύγχρονου διοικητηρίου στην έδρα του δήμου Βέλου-Βόχας τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές, τόσο που θα ήταν υπερβολή να το κάνουμε άλλη μια φορά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε μαζί με όλη την τοπική κοινωνία το έργο αυτό να μπει επιτέλους σε τροχιά ολοκλήρωσης και να ξεκινήσουν οι εργασίες σύντομα.

Οι 700.000€ που αφορούν έργα αγροτικής οδοποιίας αποτελούν επίσης πρόταση που έχει κατατεθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και αναμένεται να εγκριθούν, όπως ενημέρωσε ο Αννίβας Παπακυριάκος.

Το έργο αφορά την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στο δήμο και θα συμβάλει στην αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αγροτών, εργατών και προϊόντων από και προς τις καλλιέργειες.

Τέλος το έργο των 750.000€ που αφορά στο Γήπεδο Βέλου και για το οποίο αναμένονται επίσης ευχάριστα νέα, είναι επίσης ένα έργο για το οποίο έχει κατατεθεί πρόταση χρηματοδότησης στο «Φιλόδημο».

Αφορά κατασκευαστικές εργασίες εγκατάστασης υβριδικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου Βέλου, καθώς και κατασκευή περιμετρικού συνθετικού τάπητα επικάλυψης ανοικτού στίβου 6 λωρίδων. Με τα έργα αυτά το Γήπεδο του Βέλου θα μπορεί αφενός να χρησιμοποιείται περισσότερες ώρες, αφετέρου θα τελειοποιηθεί και θα αποκτήσει τους κατάλληλους χώρους και τις απαραίτητες υποδομές για προπονήσεις σε αθλήματα στίβου.

https://gnomipoliton.wordpress.com

ΚΟΡΥΦΗ