Δυο νέες προσθήκες στο συνδυασμό του Αννίβα στο Δήμο Βέλου - Βόχας

Δυο νέες προσθήκες στο συνδυασμό του ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βέλου - Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος. Πρόκειται για τη Ζωή Νάκου-Κόγια και τον Τάκη Μπαλάσκα

Δυο νέες προσθήκες στο συνδυασμό του ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βέλου - Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος. Πρόκειται για τη Ζωή Νάκου-Κόγια και τον Τάκη Μπαλάσκα

Η Ζωή Νάκου-Κόγια στο ψηφοδέλτιο του Αννίβα Παπακυριάκου

΄΄Με μεγάλη χαρά και εκτίμηση αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας,  Αννίβα Παπακυριάκου,  να συμμετέχω με την υποψηφιότητά μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Πιστεύω σε μία κοινή, ομαδική προσπάθεια, με θέληση και αγάπη για τον τόπο μας, μέσα από ένα έμπειρο στην αυτοδιοίκηση συνδυασμό, όπου τα τελευταία δύσκολα χρόνια υπηρετεί επάξια και σηματοδοτεί θετικά την πορεία του τόπου μας.

Η υποψηφιότητα του Αννίβα Παπακυριάκου αποτελεί την πιο σοβαρή, αξιόλογη και αξιόπιστη επιλογή για την περιοχή μας.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου!!!΄΄

Tάκης Μπαλάσκας: ΄΄Αποφάσισα να συνταχθώ με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου, τον οποίο θεωρώ ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον της περιοχής μας΄

Αγαπητοί συνδημότες

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή μας ώστε να προχωρήσει με σταθερότητα στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε.

Είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, και ως δημότες οφείλουμε να πάρουμε την τύχη και το μέλλον στα χέρια μας.

Αποφάσισα λοιπόν να συνταχθώ με το συνδυασμό του Δημάρχου, Αννίβα Παπακυριάκου, τον οποίο θεωρώ ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον της περιοχής μας.

Πιστεύω στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια να ενώσει και να συνθέσει πέρα από μικροπολιτικές ή τοπικιστικές επιδιώξεις.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για την περιοχή μας.

ΚΟΡΥΦΗ