ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Βλ. Τσιώτος .. “Σεβαστείτε τους θεσμούς ή παραιτηθείτε”

"Καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο κύρος ενός θεσμού ο οποίος με παρόμοιες πρακτικές κινδυνεύει με γελοιοποίηση. Σε διαφορετική περίπτωση η ομολογία αδυναμίας και η παραίτηση αποτελούν μονόδρομο... "

Ο ΤΣΙΩΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ.. ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ... 
- ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΣ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ... έγραψε ο ίδιος ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Βλάσης Τσιωτος στο facebook

".. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά η απαξίωση την οποία έχει προκαλέσει η Δημοτική Αρχή στο θεσμό. Εδώ και καιρό ένα σημαντικό μέρος των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας απογοητευμένοι από την αδυναμία και την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής απέχουν ή παρίστανται τυπικά για λίγο στα δημοτικά συμβούλια.

Χθες όμως η κατάσταση ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής. Ενώ ή συνεδρίαση η οποία περιείχε την έγκριση του τεχνικού προγράμματος 2019 αλλά και πλήθος άλλων σημαντικών θεμάτων ήταν προγραμματισμένη για τις 19.30, μέχρι τις 20.15 μόνο 8 από τους 16 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας είχαν προσέλθει στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία, η οποία επετεύχθη τελικά με την προσέλευση δύο ακόμη συμβούλων της μετά από απεγνωσμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Μπροστά στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση τόσο εμείς ως μείζων μειοψηφία, αλλά και ο κ.Φάνης Μπρακούλιας ως ελάσσων μειοψηφία καταγγείλαμε την υποτίμηση του θεσμού και αποχωρήσαμε από την διαδικασία η οποία τελικά αναβλήθηκε για σήμερα στις 20.00.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο κύρος ενός θεσμού ο οποίος με παρόμοιες πρακτικές κινδυνεύει με γελοιοποίηση. Σε διαφορετική περίπτωση η ομολογία αδυναμίας και η παραίτηση αποτελούν μονόδρομο... "

ΚΟΡΥΦΗ